DANAS JE OBJAVLJEN SKRIVENI DOSIJE DRAGAN MARKOVIĆ PALMA KOJI SU VUČIĆ I TZV. OPOZICIJA ZATAŠKALI!

  Приказа 154,327

Balkanska Taraba

Пре 14 дана

Klikni Subscribe za info o novim video snimcima koji će biti postavljani na naš kanal.
Stavovi autora ne moraju da odražavaju nužno i stavove redakcije RSplayer kanala "Balkanska Taraba".

All rights reserved Balkanska Taraba team

Коментара
Milojla Ruzic
Milojla Ruzic Пре 21 сат
Glupost
Momcilo Kostic
Momcilo Kostic Пре 21 сат
Lopovi obojica l najgori ljudi jedan je feder drugi profil palma se hvali da je bio,za vreme Jugoslavije a stvarno je imao jednog konja što mu je otac prevozio ugalj od železničke stanice vozio po gradu i posle je kupio 1 polovan troipotonac kamion polovan i dalje je razviti i ugalj po gradu gradu a obogatila sa arkanom i šta bi sa aferom kolubara kad je dan i noć od 24 pretvoren u 25 sati bageri radili dnevno po 25 sati za dan i noć bez pauze koliko je para dao lopovi najvećem na balkanu vučić da ih nastupa u zatvor vučić krade kompozicijom a hrvat ivica dačić koferom i bananama ovo je najgora vlada u istoriji Srba, dvesta godine smo zaostali sa vučića radikalnom svi nepismeni i mogu oni da idu sa televizije na televiziju ali im ne vredi narod ih je pročitao ko belu lalu da su oba tri najveći ološ na svetu i njima dolazi KRAJPROBUDISE NARODE BUNGA BUNGA Jagodine DOSTAJEBILO
gj1607
gj1607 Пре дан
Koliko si para dobio za ovu bajku,Ovo ti je Sasa Rika ispricao svoju fantaziju,da se covek ispovraca od vasih gadosti Glasacu ga a I Vladace palma jos 20 godina,a vi bolesnici crknite od besa,Neka vam sam Bog sudi za ove bljuvotine koje objavljujete,
dusan savatic
dusan savatic Пре дан
Slusajuci ovakvu Emisiju normalan covek moze samo da se zaprepasti i upita sta se desilo sa Srbijom,u kakvu je Baru pototonula Srbija,pitanje je dali u Srbiji ima Srba koji su nadlezni da se propast Srbije iskoreni ili su svi Drogirani.Ovakve emisije Otvaraju vrata Djavolu,koji moze da radi sa Srbima sve sto hoce.drugim recima ovakve Emisije su uvod u Propast jednog ponosnog Naroda.
Sv. Putin
Sv. Putin Пре дан
Momentalno na vesala!!!
ГОРАН Г.
ГОРАН Г. Пре 2 дана
A gde je koministicki pedofil Dacic.da nije brit.obav.sluba izdala naredbu da ga ne diraju.on moze da obljubi i nedonoscad a da ne odgovora?
Cicirinela Cirinela
Cicirinela Cirinela Пре 2 дана
Ja sam čuo da je Điki silovao tri maloletnice - odbojkašice. Što se o tome ćuti? Gde ste vi iz Balkanske Tarabe da ispričate to?
Ozren Stevin
Ozren Stevin Пре 2 дана
Da dobra drugara napreduju?
Marica Vasic
Marica Vasic Пре 2 дана
Bravo gospodine.Samo djubrad ne reaguje.
Olga Tadic
Olga Tadic Пре 3 дана
Uzasno
Milica Kalinic
Milica Kalinic Пре 3 дана
BOŽE DRAGI ČIME SE BAVITE DOK NEKI NEMAJU NI KROV NAD GLAVOM A NI BILO KAKVU POMOĆ FUJ.
suad suad
suad suad Пре 3 дана
Bolje da ste KOSOVO zamjenili sa HRVATIMA za goli otok , sad udahni duboko i TRPI za šaku dinara . . .
Dušan Tasić
Dušan Tasić Пре 3 дана
Sve ovo što ste ovako lepo spakovali i upakovali , nebi li naivan narod progutao , prvenstveno vaše optužbe o podvođenju žena i maloletnica, morali bi da imate sudski dokazane činjenice jer te vaše optužbe su strogo kažnjive po Zakonu , pa tek onda da lajete na sva usta s punim pravom ! Ovako ispada da zlonamerno optužujete nebili time postigli nečije zlonamerne ciljeve i bolesne namere sve to samo u jednom cilju , nebili sakrio svoje lopovske dugo godišnje nečasne i mutne poslove ! Za vas je jedan kočijaš , rabađija ili auto prevoznik nepošteno zanimanje , a jedan lopov koji je na nepošten način zaradio 600 i više miliona a da bi sakrio nepošteno zarađen novac otvarao ko zna koliko fiktivnih banaka po dalekom svetu i raznim dalekim ostrvima , zajedno sa svojim bratom otvarao, zatvarao ko zna koliko lažnih firmi nebi li tako pokraden novac oprao i legalizovao ! Ovo nije laž , ovo je istina koju su sami priznali kada su bili otkriveni od državnih istražnih organa ! To su za vas " uzorni " i pošteni građani i još bivši gradonačelnici , političari i čelnici nekih stranaka ! Izem vam vaš moral i vaše poštenje i novinarsku objektivnost ! Kako ste sve to prodali za šaku evrića nije ni čudo da ste izgubili obraz i tako obrukali novinarski poziv ! KO ONDA DA. VAM VERUJE ? Moj vam je savet da prvo skočite pa onda kažete HOP , pa tek onda naplatite svoj trud i " naporan " rad . Kako sad radite pod tuđem i zlonamernom diktatu spadate u red najprimitivnih malograđana brez ikakvog morala i obraza !
Zivanka Bozic
Zivanka Bozic Пре 3 дана
Možete ga poljubiti u du.
Jovanka Botic
Jovanka Botic Пре 3 дана
Mrznja pa dokle ljudi.Narodu muka ko o cemu vi jedne druge blatite,mrzite ovaj ovo uradio ovaj ono,pustite narod da zivi.Smirite se ako Boga imate
Jevta Jankovic
Jevta Jankovic Пре 4 дана
Ako je delić ovoga istina- premnogo je i zaslužuje naj naj najstroži kaznu...
Ranka Maras
Ranka Maras Пре 4 дана
Zaštititi ce njega vučić a da ima zakona sudilo bi mu se u drugom gradu jer u jagodini_ svetozara on komanduje
Radojka Milenkovic
Radojka Milenkovic Пре 4 дана
Gde su bili funkcioneri prije pa sad sve dali u javnost
Blade Runner
Blade Runner Пре 4 дана
...a što se vi, braćo srbi, ćudite !?...pa takva vam je država...nedemokratična, nasilna i prevarantska...i takvi postaju face...šešelj, nikolić, vučić, palma, arkan,...da ne nabrajam dalje ...lažu vas i guraju u propast...p.s. moj savjet;...prestanite vjerovati u velikosrpsku povijest kojom vas bradonje u crnim haljama obmanjuju...to je preduslov za ozdravljenje.
Geza Petrovic
Geza Petrovic Пре 5 дана
Sad znate ko je palma? Šta Šta ste čekali do sada predsedniče vi ste iz istog lonca šljam palma iskoristio naše decu naše mlade žene da pitam gradane jagodine a, srbije kako su te žene dolazile kući svojim muževima deci šta su rekli ujutro svojoj porodici sram vas bilo i ja imam nekog taj što bi pokušo završio bi svoj život pa nek bude šta bude osetite se narode srbije danas tvoje sutra ne daj boče??????
Radoslav Radenkovic
Radoslav Radenkovic Пре 5 дана
Kakvi ste vi lazovi uhhh ??? prava ste taraba a i na tarabu pise a nije ono :)
milka savic
milka savic Пре 5 дана
Povraca mi se na ovako pisane tekstove posle toliko godina.obavezan poligraf Palme i onog koje pisao ovaj tekst ko laze 10 godina rbije,jer nas strasno. uzniravate.
Dragan Raseta
Dragan Raseta Пре 6 дана
Bera i Birša,Sodoma i Gomora,Lot i kćeri.
Milan Mihajlovic
Milan Mihajlovic Пре 6 дана
Svaka reč je istinita a toga se svaki politicar boji. Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju u svakom selu ili gradu.
ZEKO PEKO
ZEKO PEKO Пре 6 дана
Gost Slavija info bio je prvi sekretar SRS Aleksandar Stefanović. U emisiji Intervju Stefanović je otkrio da nije Palma izmislio Bunga bunga žurke. To su radikali radili još devedesetih i nabrojao primere devojčica koje su tu stradale ali i opisao detalje sa takvih žurki! Na početku emisije rekao je dosta oko isporučivanja bivši članova odbrane dr Vojislava Šešelja Hagu ali i naglasio da je njihov šef u to vreme bio Aleksandar Vučić. Zašto je Hag izbegao njegovo svedočenje i zašto mu je tužilac rekao da ne pominje Aleksandar je objasnio u emisiji prepričavši razgovor sa tužiocem. Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.
Mile Bulut
Mile Bulut Пре 6 дана
DOKLE ĆEŠ BRE DA SE REKAŠ.
Talmid
Talmid Пре 6 дана
De bre tu od mafije ne sme niko ništa. Ne može da radi niko da ne plati reket kroz neke doprinose za ovo i ono. One koji su pobijeni niko ne zastupa. Pucnjave, dizanje u vazduh bez nađenih krivaca. Murija dobija batine pred narodom kad istupi van granica. Kurve tu idu po tim stvarima i svako ima svoju glavnu a ima i orgije sa strane. Srbi najgore žive među Srbima u Srbiji. Ovo niko drugi ne radi.
Srbijanka Ristic
Srbijanka Ristic Пре 6 дана
Svaka vas za ovo samo mogu da kažem bravo
Ганг Рена
Ганг Рена Пре 7 дана
НАЈЕБАЋЕТЕ И ТИ ЋЕШ НАЈЕБАТИ СВИ ЋЕ ТЕ НАЈЕБАТИ! А ТАРАБУ ЋЕ МО НАТАЋИ НА ПОДМАЗАНУ ТАРАБУ! АЈДЕ ВИШЕ ХАПСИ ТЕ ГДЕ ЈЕ ФБИ ЦИА БИА НАСА. НА ТАРАБУ СВЕ ВАС ШТО ШИРИТЕ ЛАЖИ ЗА РАД РЕЖИМА А КАО ШАТРО ПЉУЈЕТЕ ИХ ДА СКРЕНЕТЕ ПАЖЊУ СА ПРАВИХ ДЕШАВАЊА ОЛОШИ. КО ГОД ГЛЕДА ОВО НЕК ПОГЛЕДА САМО НАСЛОВЕ И КОЈИ ЈЕ ИСТИНИТ И ДА СД ОСТВАРИО!
Mirjana Jovanovic
Mirjana Jovanovic Пре 7 дана
Verovacu samo kada pokazete prave papire ne falsifikat nista vam narod ne veruje pa kada je kosovo proglasilo nezavisnost pa kada je bio pogron gde ste vi
Br Br
Br Br Пре 8 дана
Ovo je istina za Palmu
Aco Stepanovic
Aco Stepanovic Пре 8 дана
Zajaziti pod hitno Reku bez puvratka .
Dragan Mitrovic
Dragan Mitrovic Пре 8 дана
Gospodo Tepic ja Vam se divim Ali Pitam se zazto traite zrtve pa Vi ih imate 393 zrtve koje Vas tuze to su svedoci mislim da ih bar 50 govorio kroz SUZE i izvinjavale se Roditeljima deci muzu sve su Vam tu koliko roditelja trebaju da sagnu glavu A nadam se da ce da ga se odreknu njegove unuke Sinovi i snaje ne mogu jer bas uzivaju pa ETO Jagodinci prilike zaposlite snaje
Cmiljka Josipovic
Cmiljka Josipovic Пре 8 дана
Ajde neserite.
tamamtok
tamamtok Пре 8 дана
Zbog ovoga pada vlada..
gj1607
gj1607 Пре дан
Samo u tvojim snovima,Ni sveti Djilas nece da obori palmu kamo li jedna Kukuriku Marinika.
Stevo Spasojević
Stevo Spasojević Пре 9 дана
Kakote nije sramotada lupas takve gluposti. Imasli ti obraz i porodicu.
Milan Mircic
Milan Mircic Пре 9 дана
ZNAČI NAMA OSTAJE SAMO DA U TO POVERUJEMO.
Milan Mircic
Milan Mircic Пре 9 дана
OPA,ZNAČI TAKO.
Danilo Srbljin
Danilo Srbljin Пре 9 дана
Mirjana knezevic biolog
Petar Bijelac
Petar Bijelac Пре 9 дана
Ti si opasniji od Noga , sve znas!
Snezana Kovac
Snezana Kovac Пре 9 дана
Ma nije ga Arkan bez veze maltretirao, I uzimao pare..MANIJAK PALMA
Dejan Mikic
Dejan Mikic Пре 9 дана
Tuga,bol,bessss
ДУШАН ВУКОВИЋ
ДУШАН ВУКОВИЋ Пре 9 дана
Уопште није власт та која је проблем! Проблем ј е ОПОЗИЦИЈА КОЈА У бОГОМ ДАНИМ УСЛОВИМА НЕ ПРЕУЗИМА ВЛАСТ. Да не набрајам све сегменте пустоши у Србији који једну осредњу опозицију морају да доведу на власт. Дакле,имамо потпуно неспособну,корумпирану,опозицију и исту такву власт. Ако народ има власт онакву какву заслужује онда је то правило за Србе потпуно тачно:ми имамо и власт и опозицију какву заслужујемо. А ко не жели да жив иструли за њега је решење:ИСЕЉЕЊЕ!
Tina Slika
Tina Slika Пре 9 дана
Ljudi moji, ima jedna narodna pislovica -vrana vrani ne kopa oci ! Pa tako se klupko nikako ne da odmotati. Ma , ovo ce u nasoj lepoj zemlji jos predugo trajati !! Pa, nek nam je nas dtagi BOG -stvoritelj sviju nas u pomoci !!!
Božo Šarac
Božo Šarac Пре дан
Trajaće onoliko koliko narod bude voljan da trpi šizojev zulum.
Nenad Jovanovic
Nenad Jovanovic Пре 9 дана
Sve sto on radi u Jagodini radi i Glisic na Ubu ali kako stvari stoje padanje ce ici redom
Zivko Reljic
Zivko Reljic Пре 9 дана
Bunga bunga brndabićevanka...
Nikica Škorić
Nikica Škorić Пре 9 дана
Laž, laž, ovo se svakom može spakovali, SRBI počnite se radovati nečijem uspehom,dosta mržnje i pakosti koje sledeći na redu!!!
Marica Kvrgic
Marica Kvrgic Пре 9 дана
Blago se vama lažete i dalje lažite dokoni
Dusica S. Tomanic
Dusica S. Tomanic Пре 9 дана
JADNA SRBIJA SA POLUPISMENIM LJUDIMA.,AKO MOŽE TAKO DA SE KAŽE UŽAS MOJE ZEMLJE
Milanka Novicic
Milanka Novicic Пре 9 дана
dozivotna robija sa drustveno korisnim radom
Jovica Marjanovic
Jovica Marjanovic Пре 9 дана
MA KOJE ON STRUČNJAK I RANIJE SAM SUMNJAO U NJEGOV.RAD
Jovica Marjanovic
Jovica Marjanovic Пре 9 дана
IDITE BRE VISE SA VLASTI BLAM DO BLAMAŽA GDE ĆE SE PREDSEDNIK VAKCINIŠE PREDLAŽEM CRVENO SELO DONJA lokosnica
Cvijetin Milakovic
Cvijetin Milakovic Пре 10 дана
Čučni velika ti je nužda
Zoran Savic
Zoran Savic Пре 10 дана
Ovo vam je slika i prilika srpskog Epstajna, samo sto je Jagodina njegovo ostrvo. Kopirao je i Beruskonija sa Bunga bunga zurkama. Nekadasnji Arkanov poslusnik posle njegovog ubistva, toliko se osmelio da je uveo razvrat i strah u Jagodini.
Radmila Puljević
Radmila Puljević Пре 10 дана
Што се сад износе ствари које су се догађале. Зашто се то није раније урадило. Сад је то пасе и није лепо.
Marko Spasojevic
Marko Spasojevic Пре 10 дана
Sve što je rečeno sve je tačno, ubrzo će 💩 da izađe na površinu.
misha Kurcubic
misha Kurcubic Пре 10 дана
Sad sam 100% siguran da je ovu " aferu " pustio SNS kako bi skrenuo pažnju sa smrti Cvijana jer im je ovo zadnji trzaj jer sve dosada afere nisu uspele to da pokriju!!! Samo ih treba pritiskati i na kraju će pući!!!
Jelica Martinovic
Jelica Martinovic Пре 6 дана
@Talmid Tacno..ovo su sve posledice neotvorenog TESTAMENTA iz '90tih! I nije kraj..tetsamenti se uvek otvaraju!
Talmid
Talmid Пре 6 дана
To nije afera nego je Arkanzas grad mafije od 90tih. Sve ovo je istina i mnogi su u smrtnoj opasnosti. Vi dok se probudite gde živite...
Jelica Martinovic
Jelica Martinovic Пре 8 дана
Od prvog dana je to jasno! Ipak oni hoce da se otarase SPS I da idu sami na izbore! Ne zaboravimo na kom mestu je sada Dacic? Sta trazi Marinika u svemu tome? Mozda je trojanski konj Vucicev kao I Milica Zavetnica?!
Jordan V
Jordan V Пре 10 дана
Halo bando imate li ijedan dokaz za pljuvanje gospodina Palme?
gj1607
gj1607 Пре дан
Imaju dokaz,Dokaz je mrznja i nemoc i zelja da dodju na vlast,A vidis prijatelju da stoka voli da slusa ovakve bljuvotine,Blate coveka kome ne mogu nista vec da ga samo mrze.
Zoran Barac
Zoran Barac Пре 10 дана
Dobra vecer pobratimi moji Dragan Markovic Kingpin
Jovan Sneg
Jovan Sneg Пре 10 дана
Posle trideset godina,svi smo bolesni od Štokholskog sindroma.Počeli smo da saosećamo sa mučiteljima.Otišli smo u kurac,majblaže rečeno.
BALKANKÖNIG Nummer
BALKANKÖNIG Nummer Пре 11 дана
NAZALOST SA VAKIM VLASTIMA JERSE VAKIH BANDA ZUBRETA SE NERASPITAJU S ZA SVOJEIH DJECE I NIHOVI RODOM FUJ OVOJE BESVESNO FUJ
Jasna Djokic Djokic
Jasna Djokic Djokic Пре 11 дана
Vucicu, docice ti glave ne samo perverzna bitanga vec i ubistvo VLADIMIRA CVIJANA!!! Kuka ces iz glasa veruj !
Dragica Fröhlich
Dragica Fröhlich Пре 11 дана
Sta ima neko od političara nekom da pomaže. Za pomoć ljudi moraju da budu ponizi i zahvalni... Treba da mogu ljudi da rade i žive od svog rada
Bahus Chaos
Bahus Chaos Пре 11 дана
Kakva je palanka takav joj i gazda.....nije ni cudo sto se takav olos zapatio bas u Jagodini.
Mirjana Djordjevic
Mirjana Djordjevic Пре 11 дана
nena 💘 Избрисали су ми два коментара и одговор на Твој коментар а завршила сам започету мисао зашто нема благостања у Србији данас ... ко се ту кога боји ... поздрављам Те ! ?! 👌💒🇷🇸🌐🎈
nena
nena Пре 11 дана
Dok je pevačica Ceca ,Srpska Majka ,krminalaca i lopova.... Pink promoviše nemoral i kriminal na čelu sa Vučićem !🤦🙊🙊
Goran Peric
Goran Peric Пре 11 дана
Palma ce ici verovatno uzivo na poligraf da dokaze jer je kriv ili nije
Ljuba Korac
Ljuba Korac Пре 11 дана
Fujjjj
Savka Sadzak
Savka Sadzak Пре 11 дана
Debelo krme 🥴🤔
Adem Bejzak
Adem Bejzak Пре 11 дана
NESTO OVDE NIJE JASNO DA JE PARACIN, CUPRIJA I JAGODINSKI OKRUG ISPALO NA TAKAV NIVO U SAMOM GOVORU JEDNA PROSTO PROSIRENA RECENICA,, ZA JEDAN BUREK SIRE NOGE TO JE PO MENI KAO ROM JEDNA TESKA REC SIROMASYVO I GLADI UCENJIVANE I KAD SA NA TO STAVLJA UCENA MI ROMI TO ZNAMO NAJBOLJE GRADE OD NAS GLASACKU MASINU KOJU GODINAMA I SA SOCIJALNOM POMOCI UVEK UCENJIVALI ALI ETO KADA SE NAROD UCUTI ONO STO SE DESI ROMIMA TO SE VRACA SRPSKOM NARODU JOS GORE NEGO ROMIMA JER SRBI KOJE ZIVE SA ROMIMA CUTE KADA ROMR PONIZR ALI JAVIJO SE CAR DA TO UCINI I NJIHOVOJ DECI I NJIMA U SRBIJI CVETA HAREMLUK A PASE UZIVAJU A NAROD CUTI POKUSAJU STID I SRAMOTU MORALNIH SRBA CUTANJEM PREVAZIDGU
Adem Bejzak
Adem Bejzak Пре 11 дана
Nije nam jasno toliko oramai a da rukovoystvo drzave svega od ovoga cuti, Ali je nesto jos jezivije kada vi u tekstu govorite o prodaju Kosova svi gragani pa i citava narodna Skupstin Cute sta je lvde u Srbiji tecnico, Narodu se servirà nacijalisticka retorica A rukovotsyvo stbije uzivanje u haremove ka pase
Nele Strelac
Nele Strelac Пре 11 дана
dobro ovde ima istine, covek je bio ringispilac i uvukao se arkanu u dupe, posle je sa kenetom jebao majku kolubari tako sto je izvlacio ugalj na bezobrazluk i prodavao naravno pare su on i kene delili i super im je islo :) posle je sjebao keneta koji je ostao bez dinara i skoro je umro tako da je palma sad cist jer kako to biva sve se prebaci na pokojnika... uvukao se i ceci u dupe kad su kako se prica falsifikovali testament ona palma i pelevic a pokrivao ih tadasnji ministar policije ivica dacic odatle njihovo nerazdvojno "prijateljstvo" a u stvari su to samo lazni prijatelji koji uzivaju u medjusobnim kombinacijama gde su svi dobri i pokrivaju jedni druge... sve se ovo prica ne po jagodini vec po celoj srbiji ali jbg, sto kazu vlast je vlast pa im ne moze niko nista mada sad ih vicic namesta jednog po jednog da sebe opere... zna se ona stara, ko s djavolom tikve sadi ;)
Kristina Miladinovic
Kristina Miladinovic Пре 11 дана
9
Dario Mitic
Dario Mitic Пре 11 дана
bunga bunga...
Mira Ilic
Mira Ilic Пре 11 дана
Ikone neće spasiti nikog
Mira Ilic
Mira Ilic Пре 11 дана
Glup narod. Šta sluša? Ono što se dešava ne gledaju. Oni se hapse i puštaju. A čovek koji je napačen i uhapšen zbog istine treba na ledja da nosi sve vaše gluposti. Ovi su prevaranti i lažovi. Vučić napada djilasa a rade zajedno da bi se narod podelio. E moj narode kako hočete birajte bog je dao slobodnu volju il ćeš biti za njega ili zapropast.
Gordana Milanović
Gordana Milanović Пре 11 дана
Treba da uvedemo giljotinu za ovakvu gamad
Mirjana Nikolić
Mirjana Nikolić Пре 11 дана
Kako bre Marko Milošević brao višnje nosio gajbe i obogati se Gašić sadio baštu palma se isto mučio i svi BOGATI i to bogami puni ko brod a ja mladost provedoh u nadnicu i ništa nadnica gladnica
Mirjana Nikolić
Mirjana Nikolić Пре 11 дана
Što se ne kaže čija je Kolubara
Danny D
Danny D Пре 11 дана
ispod 🌴 na obali mora sastaju se dvoje, troje... a dje je hladovina, tu su i narodne pevaljke, Betoven Šipen a bogami i Dacić.
Milena Kolerovic
Milena Kolerovic Пре 11 дана
Svako ce dobiti sto zasluzuje ima ko vodi racuna o Tom.
OtaciSin TitoiStaljin
OtaciSin TitoiStaljin Пре 11 дана
pogledajte kako izgleda arkanov kum !! vezite ga ujesce nekog..nece platu a vozi Dzip od 100.000€ ...zivela Marinika...
Jelica Martinovic
Jelica Martinovic Пре 8 дана
Zivela ona! Ipak..da li je ona trojanski konj od Vucica? Ne moze Marinika da srusi Palmu I SPS! Ne zanosite se!
fargogirl 195
fargogirl 195 Пре 12 дана
BOŽE SPASI NAS.OVO NISU LJUDI.
Nebojša Spasić
Nebojša Spasić Пре 12 дана
ma nebi palma,ajte molim vas,pogledajte samo to milo inteligentno lice i tu pogruženu figuru delikatnog džentlmena koji verovatno vodi unučiće na koncerte ozbiljne muzike s naglaskom na ,,eroici,,l.w.betovena.lično verujem da se taj vegetarijanac u duši prvo izvini prasetu pre nego što mu otkine hrskavi repić i naravno kada je reč o seksualnim radnjama živ ga je sram izeo kada ga je crkva navela da devedeseth emituje porno program na istoimenoj televiziji...bele kuge radi...
Milka Dukic
Milka Dukic Пре 12 дана
Divno Ja neznam sta je sa ovim narodom Oni kao da su hipnotisani Umesto da se digne cela Srbija i da se već jednom stane na put svim idijotima Ali ne narod čuti Biće još gore i gore
Milos Vojinovic
Milos Vojinovic Пре 12 дана
Haaaahhhbbb Brko bravo Samo Mali Vukan od 3 godine nije, nego narod mrzi Djilasa Jeremica,Borka,Tadica a i domobrana Seseljigu Porfirogenetovog odvjetnika
Radisa Milosevic
Radisa Milosevic Пре 12 дана
НЕ МОГУ НИ ЗАМИСЛИТИ КАД СЕ ОВАЈ ПРАСАЦ НАТОВАРИ НА ДЕТЕ
Dragoljub Lakicevic
Dragoljub Lakicevic Пре 12 дана
OLOSI
No Name
No Name Пре 12 дана
Gospode Bože. Da li je moguće da ima toliko demona, satana vodi Srbiju. Svi političari svi, da izadju iz Sodome i Gomore ispovede se i na kolena Bogu.
Bojana Ignjatovic
Bojana Ignjatovic Пре 12 дана
Evo vam pate....uzmite pare.... evo vam pate...samo pare...
Smilja Mrdalj
Smilja Mrdalj Пре 12 дана
Ovog novinara pod hitno uhapsiti
Vesna Jolic
Vesna Jolic Пре 12 дана
Koliko takvih zurki se odrzavalo po Beogradu....i ko je sve prisustvovao tome ??? Vrapci znaju !!! Zalosno.
Nebojša Spasić
Nebojša Spasić Пре 12 дана
ma od vajkada,jolićeva,nije bilo predaha od nemanje preko turaka do ljubičice bele i ovih novopridošlih gologuzana drčnih na sve.
dragan vasiljevic
dragan vasiljevic Пре 12 дана
Ko bi pomislio za tako sarmantnog i obrazovanog GOSPODINA. Pa taj jadnik daje po 2 crvene BETOVENU
Andjelija Mancic
Andjelija Mancic Пре 12 дана
To tako svako normalan čovek razmišlja. Neka ti roditelji shvate da ne moraju njihova deca da završe fakultete sa radom se može živjeti i bez fakulteta. U nazad 25 god narod Srbije ne izgubio svaki ponos i čast svoga obraza, na žalost mislim da je kasno za povratak čim su poslanici koji nas zastupaju u skupštini ti kojima ja nebo iz moje čaše dala da se vide napiju kao i predsjednici. Gade mi se Čimićka i ostala bagra
milan jovanovic
milan jovanovic Пре 12 дана
Kaze Palma na bunga - bunga muskarci se ljube sa ženskama, ženske sa ženskama ali nemože se muškarac sa muškarcem... zato Vučić nikada nije hteo da učestvuje...😅
darinka cuk
darinka cuk Пре 12 дана
Ma svi sve znamo I cutimo. Ajd ,zdravo.
Mirjana Nikolić
Mirjana Nikolić Пре 11 дана
Znamo sve i mi smo im dozvolili da nas pljačkaju isprani su nam mozgovi mi smo im dozvolili da budemo njihovi robovi
darinka cuk
darinka cuk Пре 12 дана
I??? Sta cemo ???
Malo Smeha
Malo Smeha Пре 12 дана
OVO SU BOLESNIČKI RSplayer NALOZI IGORA JURIĆA SA KOJIH OSTAVLJA KOMENTARE KAD NEŠTO OBJAVI KAO ONO NEKO GA PODRŽAVA. Zivot JeLep Marica Marica Marko FilipovicIvan Ivan Brankovic
slavica bogdanovic
slavica bogdanovic Пре 12 дана
PA IGOR JURIC JE PRE PAR NEDELJA REKAO DA U NASOJ VLADI IMA PEDOFILA I DA CE VEOMA USKORO NJIHOVA IMENA BITI OBJAVLJENA.I EVO TO SE I DESILO.BOGAMI OVO JE IZGLEDA SVE ISTINA.
Goran Djordjevic
Goran Djordjevic Пре 12 дана
Како се јадни неостварени Људи баве пљувањем сваког ко мало вреди у Србији.
Ruža Čolić
Ruža Čolić Пре 12 дана
Idiiii.
Radmila Kandic
Radmila Kandic Пре 12 дана
Ajde neserite vise unapred,pustite nadležne organe da urade svoj posao.Ima petoro unucadi,a ne dvoje.Da li je normalan ovaj sto melje,ih stocete da popijete kazne i zatvor.
Ruža Čolić
Ruža Čolić Пре 12 дана
U ovoj državi nema nadležni službi ,samo treba sa ološima kao Rumuni po kratkom postupku pa da se onda prebrojimo i počnemo život iz početka .
TRIBINA - Prof.dr. Besim Spahić, Snimak cijelog Govora
1:25:07
Foto Studio Bašić
Приказа 289 хиљ.
Kako uraditi krov na 4 strane. Letnjikovac
44:17
Mario Serpicin muz
Приказа 120 хиљ.
ČUDO ZA USKRS U MANASTIRU TUMANE ! OVO SRBIJA NE PAMTI
0:55
KAKO JE UNIŠTENA OBITELJ PEVEC
10:47
HRT Labirint
Приказа 291 хиљ.
Ko brani, a ko i zašto ćuti o slučaju Palma?
03:17
Oproštajna izjava Dr Osmanagića o vakcinama
10:45
BosnianPyramidsTV
Приказа 125 хиљ.
ČUDO ZA USKRS U MANASTIRU TUMANE ! OVO SRBIJA NE PAMTI
0:55
Zvezde Granda- Promo- Epizoda 65
0:53
Grand Online
Приказа 150 хиљ.
ELECTRA ELITE - DA SE GAZIMO (OFFICIAL VIDEO 2021)
3:13
Two Louder TV
Приказа 208 хиљ.
CORONA X RIMSKI - U DIMU (OFFICIAL VIDEO)
3:00
KDM Exclusive
Приказа 1,8 мил
HELLUVA BOSS - The Harvest Moon Festival // S1: Episode 5
18:04
Little Mix - Confetti (Official Video) ft. Saweetie
5:58
littlemixVEVO
Приказа 9 мил