Snažna poruka Putina na Paradi pobede

  Приказа 104,253

Sputnjik Srbija

Пре месец

Cela Parada pobede sa srpskim prevodom ► rsplayer.info/will/video/fKSY2Xqr1ouBmGw.html
Zašto je vojna parada na Crvenom trgu ponos Rusije ► rsplayer.info/will/video/gGmY0Xidk3-n340.html
Dirljiv gest: Putin pomogao veteranu da se ogrne kaputom na Paradi pobede ► rsplayer.info/will/video/oaiSu3h3nomml6c.html

Rusija će odlučno štititi svoje nacionalne interese, nema oproštaja za one koji smišljaju agresivne planove, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin tokom govora na Crvenom trgu, gde se održava Parada pobede povodom 76. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu.

Putin je čestitao praznik građanima Rusije uz poruku da će Rusija uvek pamtiti da je upravo sovjetski narod učinio veličanstveni podvig u borbi protiv nacizma.

„Uvek ćemo pamtiti da je taj veličanstveni podvig učinio upravo sovjetski narod. U najtežem ratnom vremenu, u odlučujućim bitkama koje su odredile ishod borbe protiv fašizma, naš narod je bio sam, sam na mukotrpnom, herojskom i požrtvovnom putu do pobede“, izjavio je predsednik Rusije.

Kako je rekao predsednik, nema oproštaja i opravdanja za one koji sprovode agresivne planove, antisemitizam i rusofobiju.

„Rat je doneo toliko nepodnošljivih iskušenja, tuge i suza da je to nemoguće zaboraviti. A nema oproštaja i opravdanja za one koji ponovo razmišljaju o agresivnim planovima. Skoro vek nas deli od događaja kada se u centru Evrope monstruozna nacistička zver drznula i dobila predatorsku snagu. Sve ciničnije su se čule parole o rasnoj i nacionalnoj nadmoći, antisemitizmu i rusofobiji. Sporazumi koji su za cilj imali da zaustave srljanje ka svetskom ratu lako su precrtani“, rekao je Putin.

Mnogo toga iz ideologije nacizma ponovo pokušava da se aktivira u svetu, pojavljuju se „ogranci ostataka kaznenih odreda“, a ima i pokušaja revidiranja istorije, opravdavanja izdajnika i zločinaca na čijim je rukama krv stotina hiljada civila, rekao je ruski lider. S tim u vezi, dodao je da „naš narod suviše dobro zna čemu to vodi“.

„Istorija zahteva da izvučemo zaključke i pouke. Ali, nažalost, mnogo toga iz ideologije nacista, onih, koji su bili opsednuti besmislenom teorijom o svojoj superiornosti, ponovo pokušava da se aktivira. Pritom, ne samo različite vrste radikala i grupa međunarodnih terorista“, upozorio je Putin.

Putin je poručio da Rusija dosledno štiti međunarodno pravo i da će čvrsto braniti svoje nacionalne interese i bezbednost naroda.

Prema rečima predsednika, sovjetski narod doneo je istorijsku presudu nacizmu i pobedio fašizam.

„Odgovor na invaziju nacističkih hordi bio je zajednički, zastrašujući, neodoljivi osećaj odlučnosti da se invazija odbije, da se učini sve da neprijatelj bude poražen, kako bi zločinci i ubice pretrpeli neizbežnu i pravednu kaznu. Sovjetski narod je ispunio ovu svetu zakletvu, odbranio domovinu, oslobodio zemlje Evrope od fašizma i izrekao istorijsku presudu nacizmu“, rekao je Putin.

Za sve najvažnije vesti, komentare i analize posetite naš sajt ► rs.sputniknews.com/

U moru informacija treba izabrati pravu.

Želite prvi da saznate vest, ne sumnjate u njenu tačnost i ispratite najbitnije događaje u svetu koji utiču i na naše živote? Interesuju vas mišljenja najeminentnijih stručnjaka iz širokog spektra oblasti i komentari na sve goruće teme? Pronađite to na Sputnjiku.

▌GOVORIMO ONO ŠTO DRUGI PREĆUTKUJU▐

Sajt „Sputnjik Srbija“ ► rs.sputniknews.com/

Pratite nas na društvenim mrežama:

Fejsbuk ► rs.sputniknews
Tviter ► rs_sputnik
Instagram ► sputnik_srb...
Telegram ► telegram.me/SputnikSrbija

Коментара
Sputnjik Srbija
Sputnjik Srbija Пре месец
Pogledajte i: Zašto je vojna parada na Crvenom trgu ponos Rusije ► rsplayer.info/will/video/gGmY0Xidk3-n340.html Cela Parada pobede sa srpskim prevodom ► rsplayer.info/will/video/fKSY2Xqr1ouBmGw.html​ Koncert hora Crvene armije Aleksandrov ► cutt.ly/hbOjth9 Dirljiv gest: Putin pomogao veteranu da se ogrne kaputom na Paradi pobede ► rsplayer.info/will/video/oaiSu3h3nomml6c.html
Soren Langston
Soren Langston Пре 25 дана
a tip: watch movies on flixzone. I've been using them for watching lots of of movies these days.
Darinka Tasic
Darinka Tasic Пре месец
2
Rade Jovicic
Rade Jovicic Пре месец
Naj bolji Predsednik na Svetu, a naš Predsednik Vučić je vice šanpion. 🌎🇷🇺🇷🇸♥️♥️
Mile Ristic
Mile Ristic Пре месец
URA URA URA...vojnik ANDREJ...
Mile Ristic
Mile Ristic Пре месец
Knjige autora...Milan Vidojević - Američki četvrti rajh...M. Vidojević - Dosije Omega... Preporuke za čitanje i proučavanje... Miler ...
Marko Smiljkovic
Marko Smiljkovic Пре месец
Putin ❤
Davor Maric
Davor Maric Пре месец
🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤️🤗🇬🇷🇬🇷🇬🇷
Marija Stojkov
Marija Stojkov Пре месец
Ds je srbiji jedan ovakav voca
Goranka Soldat
Goranka Soldat Пре месец
Мое желание всю жизнь - увидеть Москву, Красную площадь и как можно больше познакомиться с вами. Я знаю, что это невозможно, но это желание моей жизни. Объятия из Пулы, Хорватия. 💞💞🖐️🖐️👍👍
Goranka Soldat
Goranka Soldat Пре месец
Спасибо за парад и празднование Дня Победы. Bac замечательный мужчина. Я люблю вас. Объятия и поцелуи из Хорватии.💋💋💞💞🙋‍♀️🙋‍♀️
Garfild Junior
Garfild Junior Пре месец
Слава и хвала свима који су пали за правду и слободу !!! Хвала свима који неуморно раде на развоју и јачању Руске Федерације ! Живи били !
Milano Milano
Milano Milano Пре месец
🇷🇸🇷🇺
Denis Antic
Denis Antic Пре месец
Stvarno su pobedili nacizam i slava im ali su isto tako pokorili pola Evrope nakon rata, Cehoslovacka, Madjarska, Rumunija, Bugarska, Istocna Nemacka...svi su bili pod sapom Sssra...tj Rusije i Staljina.
DowntownЧворак
DowntownЧворак Пре месец
Владимир Владимирович Путин. Оригинал, комада један.
Dragan Fišćag
Dragan Fišćag Пре месец
Ovakav državnik, treba Srbiji.
tito tito.
tito tito. Пре месец
Живео Путин! Живела братска Русија!
Milica Micić
Milica Micić Пре месец
🧡🧡🧡🧡🧡
mistman66
mistman66 Пре месец
Ураааааааааааааа!!! Слава браћи Русима!!!!
Vladimir Rakovic
Vladimir Rakovic Пре месец
To Imenjace. Neka vas bog cuva, i danasnji sv otac Vasilije. Da vodite Rusiju bolje nego ikad i da vas zdravlje sluzi i sreca u zivotu. Zivio!!
dorian x
dorian x Пре месец
da nije bilo Rusije saveznici bi izgubili ww2. Kome to nije jasnoi ii je nepismen ili idiot ! Pozdrav iz Hr !
Mihailo Vukosavljevic
Mihailo Vukosavljevic Пре месец
naš Car
Jugoslavija
Jugoslavija Пре месец
Prevod ni ne treba.
Miljan Rasevic
Miljan Rasevic Пре месец
🇷🇸❤🇷🇺
Vasilije Štrbac
Vasilije Štrbac Пре месец
🤍❤️ 💙💙 ❤️🤍
Grga
Grga Пре месец
Rusija drzava sa trideset miliona muslimana ,koliko je pravoslavna ,krscanska ? Za pedesetak godina ce Rusija postati drzava ISILA !
Blazo Mihailov
Blazo Mihailov Пре месец
bravo majstore, poklon do zemja, spasitel na covecanstva. bolsoe spasibo. SMRT FASIZMA,SLOBODA NARODA.
Gorski Vuk
Gorski Vuk Пре месец
Hvala Rusiji i Putinu sto je ojacao Ruske odbrambene snage, mi u Srbiji vidimo da vrag vreba jos i dan danas i ceka pogodan trenutak da nas zbrise.Zivela nasa bratska Rusija i Ruski nama bratski narod.
Sasa Drinjakovic
Sasa Drinjakovic Пре месец
On i dalje spominje sovjetski narod i žrtve. Nigde ruske. Komunjare i dalje tamo vladaju. Neka je Bog u pomoći i braći rusima i nama
Снежана Стојчић
Снежана Стојчић Пре месец
Чекамо руског православног потомка,да сруши ционистичку владавину,од погубљења руског цара и царске породице,као и код нас од масонске краљевине цинцара Карађорђевића! Васкрсни Сербијо и Русијо православна!
Вадим Толстов
Вадим Толстов Пре месец
У Вас есть ДЕНЬ ПОБЕДЫ? В ЭТОМ ГОДУ ПРАЗДНОВАЛИ? Я горжусь каждым,кто приближал этот Великий День. Низкий Поклон Ветеранам Великой Отечественной Войны. Мой прадед пропал без вести в феврале 1943 года(из архивных данных).
Stefan Stojkovic
Stefan Stojkovic Пре месец
Zivela Rusija!
007 Dusko Popov
007 Dusko Popov Пре месец
Rusija i srbija su 1945 privremeno pobijedile fasisticki nacisticki vatikan.
Snezana Popovic
Snezana Popovic Пре месец
💞
SweatForMySteel fortnite
SweatForMySteel fortnite Пре месец
To ja poruka svim nato zemjama sto se igraju vatrom hocev biti unisteni.prva hrvaska pa albanija i kosovo
Ziemowit Mikołajczyk
Ziemowit Mikołajczyk Пре месец
...zakłamana propagadna...
Darko Vukcevic
Darko Vukcevic Пре месец
E a Srbi drazu slave a Ruse vole i njihov dan pobjede SIZOFRENIJA
Stojan Oluic
Stojan Oluic Пре месец
Rasplako sam se🤩🤩🤩braća naša!
BelajBoy
BelajBoy Пре месец
🤣
Andrija Garovic
Andrija Garovic Пре месец
Lažu te sine na HRT, ne slušaj kafanske priče, ipak ti je Bgd bio duže glavni grad od Zagreba! :-)
S Merda
S Merda Пре месец
💯✌👍👏👏👏
aleksandar jakovljevic
aleksandar jakovljevic Пре месец
Sjajan govor još sjajnijeg Putina. Zaista ,pre svega istinit i uverljiv stav. Oseca se ogorčenje Ruskog naroda na podcenjivanje njihove velike pobede i zrtve. Moram reci da je Putin ovom prilikom pokušao.da spremi narod na velika iskušenja koja slede.zaista sam uveren da je hteo da kaze BUDITE SPREMNI JER DOLAZE STRAŠNI DOGADJAJI I NAZAD NEMOZEMO. Ako sam i sumnjao da nece doci do sukoba,sad sam 10000000 posto uveren.
Bojan Rovcanin
Bojan Rovcanin Пре месец
Živio Putin vodja velike, mocne Rusije!!!
Nenad Gajic
Nenad Gajic Пре месец
Да живёт легендарный президент России Владимир Владимирович Путин!!!
Marsi
Marsi Пре месец
Da ste nam zivi i zdravi 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 godina predsednice Vladimire Vladimiroicu Putinu. Dok je vas mi imamo svetski mir i coveka na koga se ljudska civilizacija moze ugledati ali BAS u svakom smislu.Najdraze nam je to sto mi Srbi imamo dve domovine Srbiju i Rusiju i zato vas beskonacno volimo. Zivot dajemo za vas kad vi to pozelite i potrazite i to vazi za 90% Srba(ovih 10% su izdajice). Da nam je ziva i zdrava majka Srbija i Rusija i njeni predsednici pred.Putin i pred.Vucic! Puno pozdrava za bracu Ruse iz Srbije i Krusevca Lazarevog grada! UUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! UUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! UUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Вук1989
Вук1989 Пре месец
Ovih jadnih 37 imbecila sto su "unlike" ovaj govor bih zaista zeleo pitati "iz kog razloga"? Sta je problem sa vama?
Milan Balinda
Milan Balinda Пре месец
Takve govore su drzali i Sovijeti. Samo vi marsirajte!
Bobi Laforce
Bobi Laforce Пре месец
Мој наклон до земље ГОСПОДИНЕ председниче! Русија зна, памти, достојанствено, сложно, поносно и с правом обележава Велики дан победе! Свака Вам част и вечна Вам љубав из Србије, роде наш!
Milenko Josic
Milenko Josic Пре месец
U ovome ura sve je rečeno
Zoran Milosavljevic
Zoran Milosavljevic Пре месец
ovo. je velicanstveno i vecno a ne satanisti koji uništavaju sve što je ljudsko smradovi prokletnici dolazi vam kraj zivela Rusija i sav miroljubivi svet
SLAVICA LOSIĆ
SLAVICA LOSIĆ Пре месец
Sreća Rusije da ima ovakvog predsednika !!!
Zoran Milosavljevic
Zoran Milosavljevic Пре месец
kakva snaga kakva moc .. ZIVELI CUVARI MIRA u SVETU
J M
J M Пре месец
Хвала Великој Русјијој за држање и гајење културе и сећање борбе,поведе свим борцима и жртвама похвале који су пали а и који су победили.Ово је прави преседник!! Браћо!
Sandra Gatsric
Sandra Gatsric Пре месец
Живела Русија❤️🇷🇺🇷🇸❤️
Risto Eftimov
Risto Eftimov Пре месец
🇷🇺❤🇷🇺❤🇷🇺❤
Olga Olgica
Olga Olgica Пре месец
Najbolji presjednik Rusije do sada.Podigo je Rusiju na noge.
Nikola Neki
Nikola Neki Пре месец
I danas se ujedinjuju nacisti šta je drugo NATO nego združena nacistička .tvorevina udruženi LEŠINARI.i DEMONI.porušili su Irak Avganistan Libiju Siriju SRBiju sada bi i na BOŽANSKU PRAVOSSLAVNU RUSIJU prvi udarac od Rusije treba da dobiju ZMIJSKA LEGLA znase gde su Tosu luciferi od HRISTA do današnjeg dana bili i opstali hraneći se tuđom mukom i krvi neimali roda ni poroda. Živela sloboda i pravda.
Vucko97
Vucko97 Пре месец
Svaka čast 1 je Putin ❤
Tatjana Ilievska
Tatjana Ilievska Пре месец
Grandiozno
Nikola Neki
Nikola Neki Пре месец
Idanasje na delu nacizam samo mu dali drugo ime DEMON.KRATIJA i liberalizam Tosu nacizam i fašizam. Živeo VLADIMIR Vladimirovič Putin .živela sloboda.
stefan petrovic
stefan petrovic Пре месец
Живела Русија!!! 🇷🇺🇷🇺🇷🇺 Сила!!!
Stanoje Stancic
Stanoje Stancic Пре месец
Bravo.. Slava nasim junacima bog vas blagoslovio..ruski narode. I srpski narod .. Nek Zivi slovenski pravoslavni narod. Vecno...
obradobrad
obradobrad Пре месец
Treba iz istorije da se uči, jedino mi u ovom govoru smeta to što nije imenovao zemlju podstrekača, glavnog krivca, da je otvoreno imenovao Nemačku kao takvu i one koje su joj u tim zločinima, genocidu, nečovečnosti itd. pomagale. Mi smo toga svesni ali naraštaji će znati samo da je bio II svetski rat i da je bila borba protiv fašizma a ne i ko je krivac. Ovako se ne obeležava Parada pobede, gde se spominje borba i žrtva protiv nacizma to jest protiv jedne ideologije a da se ne spominje vinovnik svega toga. U ovakvim stvarima nema "diplomatije", ako hoćeš da se nešto pamti i da se izvuče pouka, onda nemoj da izostavljaš ono što je najbitnije, to jest odakle vetar duva. U Nemačkoj, Ausriji itd. se u školi II svetski rat skoro i ne pominje, nebi me čudilo da je i kod nas takav trend zaživeo. Ali ovo od Putina me baš dotuklo.
Branko Radanovic
Branko Radanovic Пре месец
Pobili su eu nacisti i fasisti preko 30000000 Ruskog naroda, od istih tih nacista nepogibe niti jedan austrijanac slovenac hrvat musliman albanac madar talijan spanjolac bugarin itd , znajte mladici i devojke a pogibe i2000000Srba upamtite
Anđeo Života
Anđeo Života Пре месец
Najveća odlika ruskog političkog rukovodstva predstavlja odanost prema hrabrosti velikog ruskog vojskovođe Staljina čija je lična sposobnost dovela do najveće pobjede u istoriji Rusije udruživanjem sa svim narodima Sovjetskog Saveza pod bakljama Uljanovog kao najvećeg sina svih ruskih naroda i zato je čast biti sljedbenik sopstvene istorije i političke prošlosti koje ni žrtva od 25 milona poginulih Rusa u borbi protiv fsšizma neće pokolebati, već naprotiv samo će još više doprinijeti čvrstoći uvjerenja da ruski narod ima sopstvenu snagu da obrani suverenitet zemlje i demokratske principe smjenjivosti vlasti za koju je narod odabrao da bude neotuđivi dio Kremlja! Srećno Rusiji!
blbost
blbost Пре месец
Русские сражались с нацистами только потому, что нацисты предали русских в 1941 году.
Alex Avram
Alex Avram Пре месец
Слава Исусу Христу, Русија и Србија верује у Бога.
Majstor kladjenja
Majstor kladjenja Пре месец
Majka Rusija
SymballerO
SymballerO Пре месец
Западна трулеж се коначно распада. Зато планета и смрди тако неподношљиво ! Живели Браћо !
Kep Komandant Haubtoberschturm
Kep Komandant Haubtoberschturm Пре месец
Здравствуйте братья Русси поздравления ваша братья Сербии Белград Сербия специально поздравляем вас Аямия РФ! ! !честит кем день победе! Pozdrav za braću Ruse i sestre Ruskinje čestitamo dan pobede nad fašizmom nacizmom našoj dragoj sestri Rusiji i želimo im mir i slobodu na mnogaja ljeta! ! ! Pozdrav za tv Sputnjik.produkciju!
Greek Driver
Greek Driver Пре месец
Zivela !
Vesna Stojkovic
Vesna Stojkovic Пре месец
Ovde se vide dve Sile, na ZEMLJI i na NEBU . SLAVA BOGU
Miroslav Curcic
Miroslav Curcic Пре месец
ovo je parada ponosa a ne one nakaze
mihovill misha
mihovill misha Пре месец
Da nije bilo Amera i Lend lease americke pomoci on bi se moga posrat u svom leningradu. Te famozne cacuse se ne bi micale bez Ford motora. Baba mu se zove Smulova ali ne govori zasto su naprxvili pakt sa Adolfom i s njim napali Poljsku..Gedje imate lipe partnere , kineze i ove Mongoloide. Ja san plovija na Barskoj za vrime Yu. I bija tamo. Oslobodi te boze toga naroda.No moran priznat da su manje podli i pokvareni os Serba Vlaha/Bugara.
Rajko
Rajko Пре месец
Tako izgleda ponosan narod. A mi šaljemo naše heroje u hagu. Tuga
Andrija Garovic
Andrija Garovic Пре месец
@Majstor kladjenja Lažu te sine na HRT, ne slušaj kafanske priče, ipak ti je Bgd bio duže glavni grad od Zagreba! :-)
Majstor kladjenja
Majstor kladjenja Пре месец
Heroji?
Stefan Milošević
Stefan Milošević Пре месец
26 miliona ljudi je dalo svoje zivote da bi mi bili slobodni, hvala narodu Sovjetskog saveza, hvala nasim borcima protiv nacizma, sto nam ostvarise slobodu.
Stefan Milošević
Stefan Milošević Пре месец
@Jugoslavija Ovo sto su oni uradili bilo je od globalnog znacaja za cijelo covjecanstvo i zato im hvala, a sto se tice nasih boraca tu sam saglasan sa vama, fasizam je zlo koje i danas ima svoje korijene, koji prijete da se probude. Nasi partizani su krv prolivali za slobodu, da bi neko danas zapustao i skrnavio im spomenike.
Jugoslavija
Jugoslavija Пре месец
Da bi mi bili slobodni, dali smo 2 miliona života.
Forex Stock Exchange
Forex Stock Exchange Пре месец
Srbija mirno spavaj dok je Putin predsednik Rusije
Milanka Milanovič
Milanka Milanovič Пре месец
Slava Ruskom narodu i poklon Hvala vam
Dragiša Denić
Dragiša Denić Пре месец
Veličanstveni govor državnika,koji obezbeđuje mir i prosperitet onog normalnog dela čovečanstva!
Cecilia
Cecilia Пре месец
Slava Narodu, Rusije!
Peter Schmidt
Peter Schmidt Пре месец
Rusija i Srbija od 1991. do 1999. su fašističke države i one nemaju više pravo da slave dan pobjede 9.majj i da se kite antifašizmom!Pobjedu u druugom svjetskom ratu odnijela je sovjetska crvena armija,a ne ruska armija!
Ice Dimovski
Ice Dimovski Пре месец
Gospode Isuse.fala i slava. Od veka do veka.cuvaj ja Russia od sotonata.isto taka fala ti za tvojot ednoroden sin.bidi so sekogo.cuvaj go i presedatelot Putin..amin
Georgi Zukov
Georgi Zukov Пре месец
da si ziv i zdrav brat !! pozdrav
Boginja Sr
Boginja Sr Пре месец
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Boginja Sr
Boginja Sr Пре месец
Zivio PUTIN zivjela SVETA RUSIJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.D. CA Tito
P.D. CA Tito Пре месец
Zivjela Rusija,Srbija,RS,i sve pravoslavne drzave i narodi
Boginja Sr
Boginja Sr Пре месец
Slava Rusiji i Ruskom narodu !!!!!!!!!!!!!!!
rade rade
rade rade Пре месец
Слава!!!Смрт фашизму слобода народу!!!Нек живе вечно у слободи Српски,Руски и сви остали на правди Бога!!!💪
VIZANTIJA LUKA
VIZANTIJA LUKA Пре месец
Nato koji u Evrop kaze da je to demostriranje sile.Nemacka ostvarila treci rajh Hitlerov plan evropske unije i sve svoje saveznice uclanila u eu.Hvala veliko Rusiji na secanje na borbu protiv fasizma u kojo sami 20 milona dali zivote slava im!
martin husarik
martin husarik Пре месец
Ura
mihajlo exclusive
mihajlo exclusive Пре месец
de je bila rusia za vreme rata ?
Kasim taptuk Emre
Kasim taptuk Emre Пре месец
Iz Bosne i Hercegovine sam al ovo je babo nad svim ovim našim i zapadnim državnicima,tako je poseban i dobar, Allah da ga sačuva od zla.
unijazaanje
unijazaanje Пре месец
Nema povlacenja nema predaje.
Andrija Garovic
Andrija Garovic Пре месец
Russki narot uraaaaaaaa
dusicadanica
dusicadanica Пре месец
SVETA RUSIJA...PUTIN, VELICANSTVENA LICNOST, NIJEDAN DRZAVNIK NA ZEMALJSKOJ KUGLI, NIJE MU NI DO KOLENA. ZIVELA SLOBODA, ZIVELE RUSIJA I SRBIJA!
Ivana Spajic
Ivana Spajic Пре месец
❤️
nebesko srce
nebesko srce Пре месец
I drugi bi se trebali sjetiti vas na taj znacan dan kad je zaustavljen nacizam. Sretan Dan pobjede dragi Rusi!🌼 Rusija nije drzava vec kontinent 🇷🇺
Dr CSK
Dr CSK Пре месец
🇷🇸🇷🇺
Dragica Franeta
Dragica Franeta Пре месец
Zivio Putin za ponos Ruskog naroda .Srecna je zemlja Rusija sto imaju velikog pravednika ,umnog i hrabrog ,dostojan svoga naroda .
Biljana Grujin
Biljana Grujin Пре месец
Ovo je najveći dan,Rusi su uništili fašiste, podneli neamislivu žrtvu. Ništa od toga nisu zaboravili, ne daju ništa zaboravu. Zato je njihova budućnost sigurna i moćna, kao teret koji su svesno junački izneli. Bog nek je uvek uz njih. Rusija moja, pravoslavna, narode hrabri neka vaša snaga bude naša sigurnost.
Raco Mladenovic
Raco Mladenovic Пре месец
Slava Narodu
branko jovic
branko jovic Пре месец
"OVO MOZEMO PONOVITI"
Jelena Bogosavljevic
Jelena Bogosavljevic Пре месец
🔔🇷🇸🙏♥️🙏🇷🇸🔔 Bozanstveno !
Tode Duvnjak
Tode Duvnjak Пре месец
Bravo bratska RUSIJO i presjedniče svi pravoslavaca usvjetu veliki PUTIN najačismo skupa usvijetu živjela bratska RUSIJA živjela Srbija srpska Republika isvi Srbi u cijelom svijetu❣❤🌹❤💖💝💕🌷🌷🌷🇷🇸🇨🇳🇷🇺🇷🇸🇨🇳🇷🇺🇷🇸🇨🇳🇷🇺🇷🇸🇨🇳🇷🇺🇷🇸
Dalibor Delic
Dalibor Delic Пре месец
❤️❤️❤️❤️❤️
Putin: Nemamo naviku nikoga da ubijamo
12:27
Sputnjik Srbija
Приказа 51 хиљ.
Novak Đoković stigao u Beograd posle Rolan Garosa
1:00
NOVA VIDEO
Приказа 143 хиљ.
A Djokovic racket of a reward! | Kristen's Kudos
0:46
PLjiŽ skeč - TI LI SI, ŠAPIĆU? - 03.06.2021.
8:48
Mićko Ljubičić Official Channel
Приказа 182 хиљ.
Slađa Allegro- Familija (OFFICIAL VIDEO 2021)
6:32
SladjaAllegro
Приказа 280 хиљ.
76th Victory Day parade in Moscow
1:16:50
Sputnjik Srbija
Приказа 224 хиљ.
Dve decenije u pet minuta: Kako je Putin promenio Rusiju i svet
8:29
Ide Handke lajkovačkom prugom
5:46
Sputnjik Srbija
Приказа 42 хиљ.
Crvena zvezda - Kluž 1:1 (0:0), prijateljski meč (22.6.2019.)
2:40:12
Srbija izdvaja preko 600 miliona dolara za novo oružje
4:11
Vojska Srbije / Serbian Army
Приказа 4 хиљ.
Putin: A da mi pošaljemo vojsku na vaše granice?
3:27
Sputnjik Srbija
Приказа 509 хиљ.
Novak Đoković stigao u Beograd posle Rolan Garosa
1:00
NOVA VIDEO
Приказа 143 хиљ.
A Djokovic racket of a reward! | Kristen's Kudos
0:46
PLjiŽ skeč - TI LI SI, ŠAPIĆU? - 03.06.2021.
8:48
Mićko Ljubičić Official Channel
Приказа 182 хиљ.
Slađa Allegro- Familija (OFFICIAL VIDEO 2021)
6:32
SladjaAllegro
Приказа 280 хиљ.
Suzana Jovanović i Peđa Medenica - Ptice - (Official Video 2021)
3:15
Måneskin - Beggin' (Lyrics)
3:31
The Vibe Guide
Приказа 2,8 мил
A Djokovic racket of a reward! | Kristen's Kudos
0:46
Promijenite misli i promijenit će vam se život- Ana Bučević
24:39